Майбутнім олімпійцям з Рівного знайшли базу для тренувань

І передбачили гроші на початок робіт із облаштування тренувальної бази

Два майданчики для пляжного волейболу облаштують у 26-й школі. За проектом, який розробила міська рада, на це потрібно 560 тисяч гривень, оголосив під час сесії депутат Рівнеради Олександр Довжаниця:

- В нас було таке серйозне питання торік, це наші діти, спортсмени із пляжного волейболу. Ви пам’ятаєте, що торік наші дівчата взяли перше місце в Україні у всіх вікових категоріях. Тобто, вони найкращі в Україні. Ви знаєте, що на сьогодні їм немає де тренуватися. І ми тоді піднялися і зробили проект рішення на 26-ту школу і вже цей проект зроблений. Щоб виконати роботи на ці дві площадки, треба 560 тисяч гривень.

Депутати вирішили для початку робіт передбачити половину цієї суми, іншу частину додадуть з перевиконання бюджету за перший квартал.

Нагадаємо, раніше діти займалися на майданчику на ринку «Дикого», однак через проведення там будівельних робіт тренування стало неможливим.

Докладно про це сайт Радіо Трек писав у публікації На Олімпіаду – через ринок Дикого?

Зауважимо, що рівненські волейболісти, які виборюють першість на всеукраїнських змаганнях, заявляли про бажання взяти участь у Літніх юнацьких Олімпійських іграх 2018.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень