Мати народила п'яту дитину і викинула її надвір – хлопчик замерз

Миколаїв

У Миколаєві суд заарештував на час слідства 42-річну жінку, яка підозрюється у вбивстві свого новонародженого сина.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Миколаївській області.

23 грудня близько 17:30 у поліцію повідомили, що в Ракетному гаю на території одного з будинків діти знайшли тіло немовляти. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка обстежила вказане місце, але тіла дитини не виявила.

В ході спілкування з власницею оселі поліцейським стало відомо, що недавно вона була вагітною і за її твердженням, народила мертвого хлопчика.


В одній з кімнат будинку виявили тіло немовляти. Експерт оглянув новонародженого і прийшов до висновку, що на тілі дитини відсутні ознаки насильницької смерті.

У породіллі вже є четверо дітей, молодші з яких живуть разом із нею. За словами жінки, на обліку по вагітності вона не перебувала і народжувала вдома сама. Експерти встановили 24 грудня, що новонароджений помер в результаті переохолодження.

«В ході слідчих дій поліцейські встановили, що після домашніх пологів жінка викинула живе немовля на смітник у власному дворі.
 

Хлопчика знайшли старші діти зловмисниці і почали показувати його тіло сусідським хлопчакам. Ті розповіли батькам і звернулися в поліцію», - розповіли у відділі комунікації.

За цим фактом розслідують кримінальне провадження, відкрите за пунктом 2, частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство малолітньої дитини»), що карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Центральний районний суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Від Редакції:

Кошмарна історія. 

Подумайте:

Навіщо було викидати дитину, якщо можна просто відмовитися?


Навіть паспорт не треба. Залишила і все.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень