Масований ракетний удар по Україні: Коваль повідомив, що відбувалося на Рівненщині

Низка тг-каналів повідомили про роботу ППО в області

Під час масованої ракетної атаки ППО працювала на різних напрямках. Є інформація про збиття крилатих ракет на Київщині, Харківщині та у Дніпрі, повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Зокрема телеграм-канали повідомляли про роботу ППО на Рівненщині. Втім, ця інформація не відповідає дійсності. Голова ОВА області Віталій Коваль, написав, що ця ракетна атака минула без наслідків:

Ракети росія пускала з Каспійського моря. Вони залетіли з південного сходу (з окупованих територій), далі на Харківщину, потім змінили курс до Дніпропетровської області, Кропивницького, Кіровоградської області.

Далі ракети рухались у напрямку перехресть Вінницької, Миколаївської, Одеської областей та в напрямку Тернопільщини й Львівщини. У Львівській області ракети розвернулись на 180° і полетіли у Хмельницьку область у район Старокостянтинова. Там локалізується авіабаза Повітряних сил.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень