Авто у мешканки Березного викрав її колишній (ФОТО)

А в Березнівському районі вкрали мотоцикла

У ніч на п’яте листопада невідомі викрали автомобіль 26-річної жительки Березного та мотоцикла 38-річного мешканця села Поляни. Упродовж доби поліцейські встановили зловмисників та повернули викрадені транспортні засоби власникам. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Рівненщини:

Автомобілем «FIAT Scudo» заволодів колишній чоловік потерпілої, з яким вони розлучені вже близько трьох років. Жінка придбала автівку цьогоріч. Чоловік, знаючи про потаємну схованку, де колишня дружина залишає ключі від квартири, скористався цим.

Зайшовши у помешкання, зловмисник взяв ключі від автомобіля, який був припаркований у дворі біля багатоповерхівки. Після цього він сів за кермо та поїхав у напрямку села Михалин.

Коли водій у стані алкогольного сп’яніння повертався у Березне, його помітили працівники сектору реагування патрульної поліції Березнівського ВП, оскільки транспортний засіб рухався підозріло. Коли поліцейські почали встановлювати усі обставини, з’ясувалося, що автівка перебуває у розшуку.

Ще одне незаконне заволодіння транспортним засобом тієї ночі було у селі Поляни Березнівського району. Зловмисник  із господарства 38–річного місцевого жителя викрав мотоцикл «Sabur». Поліцейські виявили крадія, коли той саме їздив дорогами сусіднього села на викраденому двоколісному. Ним виявився 20-річний мешканець села Бронне, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За усіма фактами незаконного заволодіння транспортними засобами поліцейські розпочали досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень