Марго Роббі зіграє кохану жінку Робіна Гуда

Актриса отримала роль леді Меріон

Австралійська актриса отримала головну роль в спін-офф історії про Робіна Гуда.

Марго зіграє леді Меріон у новому проекті студії Sony. Дії фільму розгортатимуться після того, як Робін Гуд і Меріон починають жити разом. Через деякий час Робіна вбивають на очах у його коханої, і вона стає справжньою культовою персоною, збираючи людей на війну. Повідомляється, що сценарист фільму «Меріон» Піт Баррі створив похмурий світ в дусі «Гри престолів» і «Хороброго серця», тому фільм стане по-справжньому серйозною роботою для Роббі.

Оскільки Марго нині є однією з найбільш затребуваних актрис, найближчим часом її можна буде побачити в безлічі різних проектів: фільмі про фігуристку «Я, Тоня», стрічці, заснованій на малюнках Беатріс Поттер - «Кролик Пітер», а також в біографічній картині про Алана Мілна, автора Вінні-Пуха.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень