Мапа з усіма соціальними об'єктами з'явиться на Рівненщині

Її створює Рівненська ОДА

Школи, лікарні та ЦНАПи Рівненщини нанесуть на карту мережі публічних послуг. Дієву інтерактивну карту мережі надання публічних послуг створює Рівненська ОДА.

На ній буде інформація про школи, дитсадки, лікарні, амбулаторії, культурні та спортивні об’єкти, центри безпеки та ЦНАПи.

Мапа буде постійно оновлюватися та поповнюватися новою інформацією.

Спочатку фахівці моделюватимуть мережу надання публічних послуг, а потім працювати з візуалізацією.

На карті буде детальний опис про об’єкт та його послуги. Ключовим показником буде транспортна доступність. Створення такого ресурсу дозволить побачити, де можна зекономити кошти місцевих бюджетів на утримання всіх інфраструктурних об’єктів, через які надаються послуги й сервіси.

Це ініціатива уряду, який запропонував 8 методик моделювання мереж – загальної середньої освіти, первинної медичної допомоги, вторинної медичної допомоги, культури, центрів надання адмінпослуг, соціальних послуг, центрів безпеки, а також молодіжної інфраструктури, фізичної культури й спорту.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо Трек у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень