5 туристичних локацій неподалік Рівного (ФОТО)

Тут можна зробити чудові світлини і отримати нові враження

Білівські пагорби

Білівські пагорби називають рівненською Ісландією. Розташовані біля селя Білів Рівненського району. Це давньоруське городище – пам’ятка археології національного значення,

Поряд з Білівським городищем збереглися два курганні насипи.⁣⁣ У кінці ХІХ століття під час розкопок курганних поховань на південь від села Білів поблизу городища знайдено до 150 курганів (розкопано 38).

 

Фосфатні гори

Хімічні відходи «Рівнеазоту» – це фосфогіпсові терикони, які займають чималу територію біля села Рубче Рівненської області. 

Останніми роками білі гори поблизу Рівного стали дуже популярною фотолокацією.

 

Зіньків камінь

Фото:Oksana Golovko

Урочище «Зіньків камінь» — заповідне урочище  місцевого значення в Україні. Розташоване в межах Здолбунівського району Рівненської області, на південь від села Мости.

Розташоване урочище на мальовничих пагорбах Кременецьких гір. Серед мішаного лісу є нагромадження невеликих скель, найбільша з яких називається «Зіньків камінь» — її висота понад 2 м, діаметр близько 5 м.

 

Урочище «Пекло»

Урочище «Пекло» — заповідне урочище місцевого значення в Україні. Розташоване у Здолбунівському районі Рівненської області, на південь від села Буща.

«Пекло» – це урочище з 9-ма печерами, захованими в лісі. Наявність цих печер та чистих джерел, одне з яких зникає «в нікуди», ймовірно, і спричинило таку, на перший погляд похмуру, назву.

 

Вишнева гора

Вишнева Гора — ботанічний заказник загальнодержавного значення в Україні. Розташований у межах Рівненського району біля східної околиці села Городок,

Це крейдяні пагорби правого берега р.Устя, вкриті лесовими відкладами. Місцевість отримала назву через наявність на її південних схилах заростей вишні степової. Довжина схилів близько одного кілометра, відносна висота підвищень - 45-50 м. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень