«Мамин коханець намагався зґвалтувати»: Седокова розповіла про дитячу травму і смерть батька

Про те, що батька не стало, їй повідомили невідомі люди

Відома українська співачка Анна Седокова заявила, що в восьмирічному її домагався чоловік, який залицявся до її мами. Вона зізналася, що він виходив з маминої спальної кімнати вночі й приходив до неї.

Таку заяву вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Мене лаяв тільки мамин залицяльник. Я боялася подавати звук, адже тоді мама прокинеться і теж мене насварить, – написала Анна.

Також співачка вперше розповіла про свого батька, який загинув, коли їй було 22 роки. Ще коли вона була дитиною, її батьки розлучилися і ділили майно.

Пішов, коли мені було 6, і потім я бачила його 2 рази в житті. Вони судилися з мамою, ділили квартири і шкарпетки. Але ніколи не ділили дітей, – написала артистка.

Вона згадує, що ховалася разом з мамою в під'їзді, і вони виглядали, коли батько пройде повз. За словами артистки, тоді він пройшов поруч, і її мама стала трясти її, щоб та заплакала.

Коли вона його побачила, сильно почала мене трясти і кричати «плач» і біжи до тата, говори йому, щоб повернувся. Я побігла, – згадує Анна.

Через 10 років співачка отримала повідомлення в соціальній мережі від батька, де говорилося про те, щоб «мама віддала йому відеокамеру». А ще через п'ять років батько Анни написав їй, що «хоче знати, як звуть його онуків».

Потім незнайомий чоловік подзвонив мені і сказав, що тато помер від серцевого нападу. І все, – написала Седокова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень