«Так, мені важко. Часом навіть дуже», — мама хлопчика з Рівненщини, якого шукали всю ніч, подякувала за допомогу

Вона — багатодітна

Ми писали про те, що вчора у дачному масиві "Кам'яногірськ" зник 13-річний Володимир Котеля.

Сьогодні хлопчика знайшли. Він був у знайомих. 

Депутат міськради Рівного Любов Романюк розповіла, що

мама хлопчика працює фотографом і виховує 8 власних дітей.

Мама хлопчика на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук подякувала всім людям, які взяли участь у пошуках її сина: 

Anna Maria Dali 3 год · Прочитавши коменти деяких людей, дякую Богу, що більшість прийшли на допомогу, а не лаяли мене, що я - погана мама.

 

Так, мені важко, часами навіть дуже, особливо, коли потрібно вирішувати питання стосовно майбутнього дітей. Вкотре впевнилася, що не варто, потрібно просто жити і любити, бути лагідною і терплячою! Так, в мене важкий, нестерпний характер. Так, ми з чоловіком іноді не можемо знайти правильне рішення, воно накопичується і буммммм...

 

Фото - минулорічне, фейсбук нагадав. Я - не ідеальна мама, але не погана. І цей досвід корисний не тільки мені. Ви - неймовірні, отак серед ночі переживати і шукати невідому дитину невідомих Вам людей. Богу - подяку і низький Вам уклін від нас усіх, що не полишили у скрутний час

 

Я, коли подзвонила Любов Романюк, і подумати не могла, що все розгорнеться до таких масштабів. Ліана Диновська повезла нас на місце, де збиралися всі, хто вирушив на пошуки мого сина. За містом було багато людей, можна сказати, що вони були усюди... Ми з Сергій Музичук були неначе в якомусь фільмі. Я відчувала, що з такою підтримкою напевне все буде добре, от просто в якийсь час отримала спокій і не панікувала, мені не дали злетіти з котушок. Бачачи, яка кількість людей долучилася до пошуків, була шокована. Мені дуже хотілося обійняти свого сина, я і досі на нього чекаю.

 

Бажаю Вам усім міцного здоров'я і бережіть та ніколи не губіть один одного.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень