«Мам, я - чудовище, прости»: як актор Пореченков скотився на дно рос. пропаганди (ВІДЕО)

Нещодавно російський актор знову підтримав окупантів на Донбасі

Російський актор Михайло Пореченков запам'ятався глядачам як агент національної безпеки Олексій Ніколаєв. Всю свою кар'єру він грав виключно співробітників ФСБ, ментів і військових, паразитуючи на образі м'язистого суперагента, що розмахує зброєю. 

Про це йдеться в сюжеті проєкту FreeДом.

Але часи змінювалися, і на зміну нехитрим детективам початку нульових прийшло нове кіно, в якому Пореченкову місця не знайшлося. 

– Щоб хоч якось зводити кінці з кінцями, російський командос вирішив перепрофілюватися з актора на пропагандиста.

 

Однак власне шоу артисту не дали. Він почав агітувати за путіна, - зазначили журналісти.

Подейкують, що через невдалий період у кар'єрі актор почав багато пити й дуже скоро скотився на дно.

В кіно він майже не знімався, а ось зі сторінок жовтої преси не сходив: влаштовував п'яні бійки в аеропортах, потрапляв в аварії й раз по раз лаявся з колегами по цеху. 

– Остаточно поїхав дахом Пореченков в 2014-му, коли не просто підтримав анексію Криму і війну на Донбасі, а особисто приїхав в захоплений Донецьк як журналіст і на камеру влаштував там полювання зі зброєю на мирних жителів, - йдеться у сюжеті.

Потім у кар'єрі актора настали нерукоподатні часи: його перестали запрошувати на майданчик і почали знімати з ролей вже затверджених проєктів. 

Але раптом він активізувався після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Він навіть приїхав в окупований Донецьк і подякував окупантам «за те, що вони роблять». Також він записує вірші для перекинутих на війну в Україну російських строковиків: «Мам, я - чудовище, прости».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень