Мало не вбив себе і жінку: на трасі Київ-Чоп біля Рівного сталася ДТП

Винуватець аварії перебуває у лікарні

Масштабну автотрощу на трасі Київ-Чоп неподалік Рівного спричинив харків’янин. Нагадаємо, напередодні у селі Корнин зіткнулися фура, мікроавтобус і два легковики.

Слідчий встановив, що водій автомобіля Toyota Yaris, 60-річний житель Харкова, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу та допустив лобове зіткнення із автомобілем Peugeot Expert під керуванням 24-річного жителя села Колоденка.

 

Від удару легковик відкинуло у автомобіль Volkswagen Touareg, який рухався у попутному із ним напрямку позаду під керуванням 40-річного киянина.

 

Позашляховик, по інерції, в’їхав у припарковану вантажівку «Renault Magnum».

Унаслідок ДТП постраждали троє осіб. Водія автомобіля Toyota госпіталізували в травматологічне відділення із діагнозом закрита травма грудної клітки, множинні переломи ребер. Також травм зазнала пасажирка легковика, 59-річна дружина кермувальника: у неї діагностували закритий перелом ноги та забій грудної клітки.

У водія мінівена діагностували політравму.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчий розпочав досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень