Маленький втікач сам повернувся додому: дитина в безпеці та з рідними

Весь цей час малолітній ховався у багатоповерхівці

Нагадаємо, повідомлення від його мами надійшло до поліції о 20:20 вчора, 21 грудня. Схвильована жінка повідомила, що 12-річний син о 16:30 вийшов від бабусі та дідуся, які проживають у Рівному, із наміром їхати додому у село Забороль Рівненського району. Втім, за місцем проживання він так і не з'явився. 

Поліцейські обстежили місцевість у напрямку населеного пункту, де проживала дитина, та, власне, село Забороль. Також перевірили пункти обігріву, вокзали, вулиці обласного центру, орієнтували на розшук зниклого громадськість.  

Близько першої години ночі дитина сама повернулась до оселі бабусі та дідуся. Малолітній пояснив, що весь цей час ховався у багатоповерхівці, аби не повертатись додому через конфлікт із рідними.  

Жодних протиправних дій відносно нього вчинено не було. Поліцейські провели із дитиною профілактичну бесіду щодо недопущення подібної поведінки у майбутньому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень