Маленьке янголятко, яке розшукувала вся Україна, знайшли вбитим

Всі до останнього вірили, що дитина жива

Шестирічного Сашка, який тікав від окупантів з рідними на човні, знайшли мертвим на Київщині.

Мати повідомила, що тіло хлопчика виявлено 5 квітня. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Сьогодні ми знайшли тіло Сашеньки. Я дякую кожному, хто вірив, хто допомагав у пошуках, дякую кожному за ваші молитви і віру, дякую за підтримку.


Завдяки вам мій синочок зустрівся зі мною. 

 

Сашенька, наш маленький янгол уже на небесах! 

 

Сьогодні його душа знайшла спокій, - пише жінка.

Зазначимо, за даними журналістки Ольги Омельянчук, російські окупанти розстріляли шестирічного Сашка, який зник після втечі з рідними з обложеного міста у районі Вишгороду. Човен перекинувся, дитина в рятувальному жилеті впала у воду, і ось за три тижні його виявили вбитим від кульового поранення.

Нагадаємо, 10 березня Сашко, його бабуся та ще шестеро людей намагалися переправитися через річку Дніпро на човні з району Вишгороду, який був заблокований російськими загарбниками. У момент веслування човен перекинувся, Сашина бабуся втопилася, а хлопчика почали шукати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень