Скільки грошей «з’їдатиме» туристично-інформаційний офіс Рівного

На нього просили гроші у депутатів

Поки що ТІЦ – туристично-інформаційний центр у Рівному (на фото) - це просто павільйон. Начальник міського управління культури і туризму Рівного Тарас Максименко на засіданні бюджетної комісії міськради пояснював, що на цей рік, щоб вдихнути життя у туристично-інформаційний центр, потрібно 170 тисяч гривень:

Для того, щоб його наповнити життям, і щоб було кому сидіти там і  працювати 11 годин на добу, хочемо найняти підприємців, які будуть надавати інформаційні послуги.

 

170 тисяч – це десять місяців їхньої роботи: двох працівників безпосередньо у туристично-інформаційному центрі і адміністрування порталу.

За словами Тараса Максименка, опіка ТІЦом підприємцями обійдеться міському бюджету дешевше, ніж збільшення для цього штату управління культури.

Бюджетна комісія міськради таку цифру у програмі розвитку культури міста погодила. Але рішення з цього приводу прийматиме міська рада. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень