«Магічна» дата 23.02.2023: що означають цифри та чого очікувати цього дня

Прогноз астрологині

У четвер, 23.02.2023, буде «дзеркальна дата», коли відкривається справжній портал можливостей, енергетичний потенціал буде дуже потужний, формуються особливі обставини, які змінюють звичний перебіг речей.

Про це ТСН розповіла астролог Марина Скаді, яка зазначила, що у нумерології значення числа 23 трактується неоднозначно, бо вносить зміни у житті людей.

Двійка означає парність, сприйняття, реакцію, а трійка – обмін та розвиток, взаємодію, досконалість.

Дзеркальна дата 23.02.2023 принесе кардинальні зміни багатьом. Допоможе зрозуміти, як нейтралізувати негативні обставини та внести рівновагу у життя.

— Це дуже важливий день для тих, хто народився 23 числа будь-якого місяця. Багато хто виявить, що все нарешті стало на свої місця. Почнеться черговий етап життя, з'явиться нове поле діяльності, - запевняють астрологи.

До позитивних характеристик числа 23 можна зарахувати заповзятливість, волелюбність, талант, товариськість, чудову інтуїцію та високий рівень енергетики. А до негативних – імпульсивність, конфліктність, егоцентризм, дріб'язковість, непостійність.

Які з них візьмуть гору – залежить від самої людини

Місяць перебуває в Овні, це добре для починань, активних дій, але небезпека в тому, що багато хто схильний ухвалювати поспішні рішення й щоб уникнути неприємностей, а також використовувати потенціал дзеркальної дати максимально ефективно, треба обирати бік добра, миру та світла.

— Уникайте суперечок та конфліктів, не реагуйте на провокації.

 

Продовжуйте розпочаті справи, підтримуйте та зберігайте сам принцип життя, а перш ніж ухвалити важливе рішення, десять разів подумайте.

 

Пам'ятайте про такт та дипломатичність. День сприятливий для початку поїздок чи далеких подорожей, — розповіла Марина Скаді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень