Мадонна натякнула, що її син – гей? (ФОТО/ВІДЕО)

Співачка оприлюднила кадри з Італії, на яких 15-річний Девід Банда цілує хлопця

Днями Мадонна з розмахом відсвяткувала свій 63-й день народження - з дітьми, друзями і бойфрендом вона провела кілька днів в Італії. Артистка виклала в мережу фото з грандіозного свята, а згодом додала кілька відео.

В одному з роликів, в якому вся компанія їде в поїзді, прийомний син співачки - 15-річний Девід Банда - цілує свого друга.

І хоча заяв ні співачка, ні її син не робили, але цей фрагмент всі розцінили як камінг-аут.

Девід Банда - старший з чотирьох прийомних дітей Мадонни. Він народився в Малаві, його мати померла невдовзі після пологів, батько віддав дитину в притулок. Хлопчик страждав на важку форму пневмонії, коли його вперше побачила Мадонна. Вона спочатку виділила кошти на лікування Девіда, а потім разом зі своїм тодішнім чоловіком Гаєм Річі вирішила його усиновити.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Мадонна
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень