Люди у камуфляжі прийшли під Рівненську ОДА (ФОТО)

Передати через обласну владу звернення до Президента та Кабміну

Як повідомив координатор Національного руху «Дія» на Рівненщині Роман Коваль, у листі, який передали першим особам держави, міститься вимога про необхідність продовження торгівельної блокади окупованих територій України – частини Донецької, Луганської областей та Криму.

Також метою акції є нагадати владі про події трирічної давнини – саме 22 лютого 2014-го року відбулася втеча Януковича. За словами Романа Коваля, теперішня влада, яка прийшла «на крові загиблих на Майдані Героїв» не повинна повторювати помилок попередників, щоб не повторити їхню долю.

Ми прийшли, щоб нагадати про подію, яка сталася рівно 3 роки тому. Щоб така доля не чекала Порошенка та керівництво країни. В жодному разі сьогодні не може пролитися кров українців, які виходять захищати свої права. Треба попереджувати акції протесту, а не накаляти ситуацію в країні до того, що люди знову виходять сьогодні на вулиці.

Лист до перших осіб держави передали через  заступника голови Рівненської ОДА  Ігоря Тимошенка.

Учасники ж акції вирушили на кладовище Нове, до місць поховань рівненських Героїв Небесної Сотні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень