Люди у двох селах Рівненщини залишилися без світла через ДТП (ФОТО)

В обох випадках транспортні засоби «влетіли» в електроопори

Як повідомляє ПрАТ «Рівнеобленерго»

Сьогодні вранці у с. Яполоть Костопільського району автомобіль ВАЗ збив електроопору. Внаслідок ДТП без електропостачання залишилося 30 абонентів.

 

Аналогічна подія сталася цієї доби у с. Тинне Сарненського району. Тут опора була пошкоджена трактором. В результаті без електропостачання залишилося 27 абонентів.

Усунення наслідків ДТП впливає на роботи із забезпечення надійності електропостачання – відзначать у Рівнеобленерго.

В обох випадках для усунення наслідків дорожньо-транспортних пригод – заміни електроопор та мереж - залучаються працівники Рівнеобленерго, спецтехніка та механізми – усе це могло б бути задіяне для виконання планових та аварійних робіт на інших об’єктах.

Так у Сарненському районі 26 серпня енергетики продовжують працювати над відновленням електропостачання після учорашнього буревію. Для оперативності робіт тут залучені додаткові бригади, зокрема із Дубровицького РЕМ.

Натомість працівники РЕМ змушені розпорошувати людський та технічний ресурс для усунення наслідків ДТП.

У Рівнеобленерго кажуть:

Подібні випадки не є рідкістю. Від початку 2020 року в Рівненській області третіми особами було пошкоджено 50 електроопор. Лише у серпні - вісім. У 70% випадків винуватців ДТП вдається встановити та стягнути збитки за завдану шкоду.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень