Людський капітал та розвиток громад на Рівненщині – у руках мешканців. Голосуйте

Залишилось два дні аби остаточно визначитись із важливими проєктами

До завершення голосування за проєкти Всеукраїнського громадського бюджету залишилося лише два дні. Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Станом на четвер, 15 жовтня, 2672 жителів Рівненщини вже віддали свій голос за проєкти. Голосування триватиме до 17 жовтня.

Так, найбільше голосів набрали такі ініціативи - «Придбання операційного нейрохірургічного столу для КНП «ЦМЛ» Рівненської міської ради» - 1029,

 

«Зігрій немовля» - 584,

 

«Підвищення рівня безпеки, шляхом посилення добровільних пожежних команд Рівненської області» - 306.

Нагадаємо, до голосування допущено 11 проєктів за двома пріоритетними напрямами на загальну суму близько 19 млн гривень:

o розвиток економічного потенціалу – 2 проєкти;

 

o розвиток людського капіталу – 9 проєктів (сфера охорони здоров’я, доброустрій територій, освіта, туризм).

Голосування відбуватиметься в електронному вигляді на веб платформі реалізації конкурсу «Всеукраїнський громадський бюджет» у Рівненській області за посиланням https://vgbrv.pb.org.ua/projects або через термінал ПриватБанку.

Проголосувати на платформі Всеукраїнського громадського бюджету зможуть користувачів BankID, MobileID, власників Електронно-цифрового підпису, здійснивши відповідну верифікацію/ідентифікацію.

Аби віддати свій голос через термінал потрібно авторизуватись за допомогою картки ПриватБанку (або номеру телефону, що прив’язаний до цієї картки), у списку сервісів знайти «Голосування за проєкти міст», обрати проєкт і натиснути «Проголосувати».

До слова, покрокова відеоінструкція для користувачів системи «Всеукраїнський громадський бюджет» у Рівненській області доступна у розділі «Допомога/Інструкції».

Детальніше ознайомитися з кожним проєктом можна на онлайн платформі конкурсу https://vgbrv.pb.org.ua/

Голосувати можуть усі охочі, які зареєстровані на Рівненщині та досягли 18 років.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень