НЕ померла. Людмила Янукович – жива і почувається добре: Петров пожартував? (ФОТО)

Як один політтехнолог затьмарив «евакуацію посольства США»

Володимир Петров -- праворуч

Дружина колишнього президента України Віктора Януковича жива-здорова і почувається добре. А інформація про смерть екс-«першої леді» у ЗМІ – вигадка.

Про це, коментуючи чутки про смерть 73-річної Людмили Олександрівни, повідомив у своєму Facebook прес-секретар старшого сина Януковича – Олександра – Юрій Кірасир: .

«Распространяемая отдельными безответственными персонами информация о смерти Людмилы Александровны Янукович не более чем чернейший пиар», - написав він.

За словами представника сина екс-президента, який живе в Москві, «про сім'ю Януковичів якої брехні тільки не писали, але подібне переходить вже всі людські межі».

Хто запустив чутки про смерть Людмили Янукович?

Вважається, що зараз Петров є близьким до Офісу Президента. Зокрема він один із ведучих телеканалу "Рада"

Нагадаємо, що одним з перших про смерть дружини Януковича написав у Telegram відомий політтехнолог і блогер Володимир Петров.

«Людмила Янукович умерла час назад. Всегда жалел эту по сути беззлобную простую донецкую бабу, у которой в жизни сложилось все слишком хорошо для того, чтоб спокойно вывозить все, что на нее свалилось», - сказав він.

Пізніше він, начебто, навіть повідомив про деталі.

Принаймні, РБК-Україна наводить такі його слова:

«Смерть Людмилы Янукович странным образом совпала с ее вакцинацией. Официально инсульт, но за четыре дня до кровоизлияния она получила вторую дозу «Спутник V». Информация от врача скорой, который приезжал на вызов и транспортировал ее в больницу», - зазначив Петров.

До речі, 23 січня в пошуковиках одним з головних запитів був «людмила янукович умерла». Хто і чому «розігнав» цей запит – невідомо.

Але не виключено, що все це свідома піар-акція Петрова, яка була проведена ним, аби дещо «збити» надмірні панічні настрої в Україні.

Фактично, дякуючи цьому ходу вся країна обговорює сьогодні не «евакуацію посольств» та «російську загрозу», а  «дружину Януковича»

Нагадаємо, що:

  • Віктор та Людмила Януковичі познайомилися на Єнакіївському металургійному заводі у грудні 1969 року. Одружилися у листопаді 1971 року.
  • У лютому 2017 року німецький журнал Der Spiegel повідомив, що опальний президент розлучився зі своєю дружиною Людмилою після 45 років шлюбу, проте прес-служба Януковича спростувала цю новину.
  • При цьому, після втечі «гаранта» до Росії в 2014 році Людмила Янукович переїхала до Криму, і нібито досі живе в селищі Відрадне, а не з чоловіком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень