«Люди в страху, кривдника не знайшли»: деталі нападу на глухоніму дівчину у Рівному (ВІДЕО)

Якби ніж увігнали трохи глибше, наслідки могли б бути летальними

Це пані Неля, вона перекладає слова глухонімої рівнянки Тетяни, яку напередодні порізали ножем. 20-річна дівчина розповідає, йшла в магазин, як раптом до неї підійшов невідомий чоловік та несподівано вдарив ножем у живіт.

Він був весь у чорному, у чорному капюшоні, було темно. Просто ножем, нічого не забрав. Розвернув за плече і ножем вдарив і відразу втік, - розповідає Неля.

Оскільки жінка не чує і не може говорити, вона по відеозв'язку повідомила свого знайомого, який і викликав швидку допомогу.

Вона була у свідомості, повністю адекватна. Скаржилася на біль в рані. Була колота рана розміром 4х0.5 см, - розповідає заступник директора Рівненського обласного центру екстреної меддопомоги Олег Ушкевич.

Додає, далі постраждалу госпіталізували у хірургічне відділення Рівненської міської лікарні.

Хвора терміново була взята в операційну,  в неї була кровотеча. Було проведено первинну хірургічну обробку рани та ревізію колото-різаної рани.

 

Проникання у черевну порожнину не було, тому зупинили кровотечу, зробили дренування рани.

 

Була пошкоджена невелика артерія, втім внутрішньої кровотечі не було, - зауважив лікар-хірург міської лікарні Рівного Віталій Хмилецький.

Також лікар додав, аби ніж увігнали трохи глибше, наслідки могли б бути летальними. Наразі потерпіла знаходиться у стабільному стані під постійним наглядом лікарів. У поліції за цим фактом порушили кримінальну справу, але кривдника поки не знайшли.

Після її звернення до поліції із заявою про вчинення злочину, слідчі розпочнуть досудове розслідування.

Поранена жінка розповідає, що не розуміє з якою метою на неї здійснили напад.

Вона сама не розуміє, хто і навіщо це міг зробити.

Люди які живуть в районі де стався злочин, тепер бояться ходити вулицями в темну пору доби, поки поліція розшукує кривдника.

Доки злочинець на волі, люди бояться за свою безпеку, адже ніхто не знає хто може стати наступною жертвою. До слова, за останній місяць це вже другий схожий напад.

Джерело: Рівне 1 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень