«Люди для людей»: працівників соцсфери Рівненщини сьогодні вітають з «престольним святом» (5 ВІДЕО)

Вони не втрачають віри у добро і заслуговують на хороші слова

Напередодні Дня працівника соціальної сфери, який цьогоріч випадає на неділю, 7 листопада, у Головному управлінні Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області вирішили оригінально привітати колег ☺️

Привітання зняли у форматі мінісеріалу під назвою «Люди для людей»

Сервісна служба презентувала аж 5 роликів до професійного свята.

– В доповнення до багатьох слів привітань та вдячності, які ще будуть лунати, хочемо розповісти для аудиторії кілька реальних історій реальних людей.

 

Вони працюють з пенсіонерами, одинокими, з дітками та дорослими, які мають інвалідність, допомагають потерпілим від домашнього насильства, безхатченкам та іще дуже багатьом категоріям громадян, які опинились у скрутних обставинах... При цьому і самі не втрачають віри у добро, мають невичерпне терпіння та співчутливість! – наголошують у службі.

 

Серія №1

У першій серії нас познайомлять із Ольгою Мефодіївною, яка вже 36 років працює у Мирогощанському психоневрологічному інтернаті.

Серія №2

Тут нас знайомлять із Галиною Жадан, яка 12 років працює соціальним працівником Здолбунівського територіального центру.

Серія №3

У цій серії нас знайомлять із Ларисою Веретіною, яка працює соціальним працівником Рівненський міський центр комплексної реабілітації «Крок».

Серія №4

Цього разу нас знайомлять з Аллою Дорошевою, яка працює з безхатченками в КЗ «Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг» РОР.

Серія №5

У ній нас знайомлять зі Світланою Мельник, яка працює спеціалістом у відділі соцзахисту населення Олександрійської сільської тергромади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень