Люблін стане «провідником» Рівненщини у пошуках грантів

Рівненська ОДА ініціює створення агентства по роботі з європейськими грантами, котра працюватиме на базі вже існуючої агенції «InvestInRivne»

Нова структура займатиметься залученням європейських грантів для розвитку Рівненщини.

Можливість співпраці в напрямку залучення грантів голова ОДА Віталій Чугунніков обговорив з директором Управління неінвестиційних проектів Адміністрації міста Люблін, координатором проекту «Співпраця муніципалітетів Рівного та Любліна як один з елементів розвитку прикордонної території» Кшиштофом Лонтка.

Кшиштоф Лонтка висловив готовність Любліна стати таким «провідником» для Рівненщини. Він підкреслив, що Польща є давнім другом України, а місто Люблін готове співпрацювати з Рівненщиною в напрямку залучення грантів.

Ми готові навчити ваших фахівців правильно шукати грантові програми, готувати мільйонні проекти та реалізовувати їх. У нас уже є позитивний досвід співпраці в деяких проектах з вашою областю. Тож тепер ми би хотіли поглибити її, - наголосив Кшиштоф Лонтка.

На завершення зустрічі сторони домовилися, що на базі вже існуючої комунальної агенції «InvestInRivne», яку свого часу створили обласна, міська влада та торгово-промислова палата буде створена нова структура, що займатиметься пошуком та реалізацією спільних з Любліном грантових проектів. Для навчання працівники цієї агенції пройдуть декілька етапів навчань в Польщі і лише після цього приступлять до роботи на Рівненщині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень