Львів'янин впав з даху 9-поверхівки у Рівному

Як повідомили у Нацполіції Рівненщини, молодий чоловік приїхав у Рівне до родичів

Рівненські рятувальники на вихідних з даху балкона на дев`ятому поверсі знімали хлопця. Подія трапилася в ніч проти неділі. Про те, що на даху балкона якимось чином опинився 25-річний чоловік близько 3-ї години ночі повідомили мешканці вулиці Дундича. Він розмахував руками і просив про допомогу. Рятувальники одразу піднялися на дах будинку, аби допомогти молодику, розповідає представник прес-служби надзвичайників Юрій Лавор:

 

 Чоловік стояв по коліна в снігу на даху балкону приблизно на рівні 2,5 м. від покрівлі житлового будинку. Не гаючи ні секунди, бійці ДСНС зв’язали з рятувальної мотузки подвійну петлю та спустили її до чоловіка. Після того, як чоловік надягнув петлю на себе, троє рятувальників обережно витягнули його дах будинку. Врятованого одразу оглянули працівники швидкої допомоги та доправили до лікарні. Як згодом вдалося з’ясувати, молодого чоловіка звати Петро (1990 р.н.) і він глухонімий.

Згідно з поясненнями потерпілого, він вийшов на дах, там послизнувся і впав на дах балкону 9-го поверху. Пробув він там доволі довго, адже це трапилося в нічну пору і навіть потребував меддопомоги від переохолодження. Проте від допомоги лікарів все ж відмовився.

Варто додати, що версію спроби суїциду в поліції відкинули.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень