Львів'янина, який повернувся з Китаю, госпіталізували з підозрою на коронавірус (ФОТО)

Але, найпевніше, це ГРВІ

У Львові госпіталізували хлопця з підозрою на коронавірус. Львів'янин, який навчається в китайському університеті, сьогодні зранку повернувся в Україну.

Про це журналістам телеканалу НТА повідомив заступник директора Львівського обласного лабораторного центру Олег Когут.

У хлопця – кашель, нежить та температура.
 

Наразі усі матеріали медики відсилають на аналіз закордон.

[media=169409]Також встановлюють осіб, які могли з ним контактувати у дорозі, аби перевірити стан їх здоров'я. Зараз хлопець перебуває у спеціальному боксі в інфекційній лікарні Львова. 

Однак, Ігор Зінкевич – депутат зі Львова (та представник організації «ВАРТА») у себе на ФБ-сторінці повідомляє:

Отже, розізнав всю інформацію про хлопця українця який народився у Львові ( 1999 року народженя ) який попав в інфекційну лікарню з підозрою, в хлопця по нашій інформаці ГРЗ і не більше, так він вчора повернувся з Китаю де навчається, з слів медиків має легке покашлювання і не має високої температури.


Наразі лише через те що вернувся з Китаю медики приняли рішеня направити в інфекційну лікарню на повну повірку.


Але панікувати не має наразі причин.

[media=169412]Нагадаємо, в Україні розслідували вже три випадки підозри на новий вид коронавірусу з Китаю, двоє з яких не були підтверджені. Стосовно третьої людини епідемічне розслідування триває. 

Також 27 січня в Києві підтвердили випадок зараження коронавірусом.

Проте коронавіруси – це велика родина респіраторних вірусів, що можуть спричиняти захворювання: від звичайної застуди до тяжкого гострого респіраторного синдрому. Виявлений коронавірус не є новою інфекцією 2019-nCoV.


Коронавіруси [2] (лат. Coronaviridae) – сімейство, що включає (станом на січень 2020 року) 40 видів вірусів, об'єднаних в 2 підродини [3], які вражають людину, кішок, птахів, собак, велику рогату худобу, свиней і зайців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень