Львівських школярів переводять на дистанційне навчання через COVID-19. Яка ситуація у Рівному?

На Львівщині погіршується ситуація з коронавірусом

Від завтра львівські школярі переходять на дистанційне навчання.

Відповідне рішення сьогодні запропонують на розгляд комісії  з ТЕБ та НС, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на міського голову Львова Андрія Садового.

Це компроміс, який ми намагаємось знайти у боротьбі з вірусом. Молодші класи залишаться у школі, бо часто батьки не мають з ким залишити дитину. І не варто у такий складний час робити людям ще більше проблем, – написав Андрій Садовий.

Перевести школи на дистанційне навчання вирішили через погіршення статистики коронавірусу у Львівській області. За словами Андрія Садового, на сьогодні коронавірусна хвороба в області прогресує швидше та агресивніше, ніж торік.

Тим часом переводити рівненські школи на дистанційне навчання немає підстав. Про це повідомила заступниця начальника міського управління освіти Катерина Сичик:

У школах Рівного навчається 31 тисяча дітей і станом на п’ятницю коронавірусною хворобою хворіє лише 28 учнів і 21 клас перебуває на самоізоляції, а це 623 школярі. Це не дає підстав переходити на дистанційне навчання. Однак надалі ситуація може бути різною.  

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень