Луценко в кулуарах напав на Лещенка, - зять Мороза

Те, що конфлікт у певній формі відбувся, підтверджують й інші джерела

Немає відео та фотодоказів того, що між Юрієм Луценком та Сергієм Лещенком (обидва – члени БПП) сьогодні відбулася бійка.

Є лише повідомлення на форумі «Української правди» зятя колишнього спікера ВРУ Олександра Мороза.

Зять Мороза - це досить відомий у київській тусовці чоловік на ім’я Давид Сарія. Він не раз ставав героєм публікацій неоднозначного змісту. Попри це, родинні зв’язки та власні знайомства роблять цього чоловіка достатньо «надійним джерелом» інформації із коридорів влади.

Сьогодні він написав під своїм ніком (---.sportsman) таке повідомлення на форумі «Української правди»

Тигминатог напал с кулаками в кулуарах ВР на своего однопартийца Лещенка, Лещенко успел отбиться, но Тигминатог после ожесточенной перепалки обвинил его в зраде и манипуляциях и сказал, что ему не место во фракции БэПэПэ

Стилістика допису є цілком типовою для зятя Мороза, який не любить Луценка, вважаючи його зрадником Олександра Олександровича.

Так чи інакше, але повідомлення Сарії знаходить певне підтвердження в інших джерелах.

Зокрема, близький до Сергія Лещенка ресурс «Чесно» пише сьогодні про «сварку» у сесійній залі між Сергієм Лещенком та головою фракції Блок Петра Порошенка Юрієм Луценком.

Ще до оголошення перерви нам вдалося запитати в депутата Лещенка про причини конфлікту.

"Усе почалося з претензій Луценка на мою адресу через те, що я оприлюднив список кандидатів в уряд від БПП. Я відповів, що жодного рішення не розголошувати цю інформацію фракція не ухвалювала. Більше того, наприкінці фракції сам Луценко сказав, що ці прізвища можна артикулювати в пресі як позиція фракції БПП на переговорах з іншими учасниками коаліції", - розповів депутат.

Нагадаємо, що вчора стали відомі прізвища депутатів, яких фракція БПП висунула на посади міністрів, що викликало неабияке обговорення у соцмережах.

"Завершилося все тим, що Луценко звинуватив мене в некомандній грі, а я його - в тому, що фракція не бореться з корупціонерами, а нагороджує їх посадами", - додав Лещенко.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень