Лукас Брюнель в українській формі іздив Нью-Йорком

Цими вихідними у США відбувся незвичний заїзд між McLaren 675LT та велосипедом

Лукас Брюнель – всесвітньо відомий вело-відеограф, який славиться своїми зухвалими та карколомними подорожами до найбільш віддалених та небезпечних місць планети. Цієї весни у Києві він представляв свій новий фільм про Чорнобиль.

Двоє друзів - аматорів відеозйомки - вирішили перевірити, який вид транспорту виявиться зручнішим для пересування по вулицях американського міста.

Режисер, продюсер, дизайнер і популярний на YouTube відеоблогер Кейсі Нейстат сів за кермо суперкара McLaren 675LT. Його опонент, Лукас Брюнель, обрав більш демократичний транспорт - велосипед, за допомогою якого зняв багато своїх робіт.

Обидва учасники після старту вирушали курсувати містом. І хоча на початку здавалося, що безперечний лідер змагання - McLaren 675LT, швидко з'ясувалося, що вся його швидкість нівелюється гальмуванням у численних міських заторах. У цей час велосипед спритно маневрував серед машин, долав нечисленні перешкоди і, в результаті, першим прибув до фінішу.

Відзначимо також, що на змагання Лукас Брюнель одягнув спеціальну форму з написами "Україна". Правда, що саме спортсмен і режисер хотіли цим сказати, так і залишилося загадкою, хоча більшість ЗМІ переконують, що в такий спосіб Лукас та його команда висловили підтримку Україні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень