«Loma is BACK!» або Кривавий тріумф Ломаченка в Лас Вегасі (ФОТО/ВІДЕО)

Після втрати всіх титулів він знову змусив світ захоплюватися собою

Це таки сталося! Українець Василь Ломаченко (15-2, 11 КО) тріумфально повернувся на ринг після 8-місячної перерви, перемігши японського боксера Масайоші Накатані (19-2, 13 КО).

Поєдинок у легкій вазі вiдбувся в готельному комплексі Virgin Hotels у Лас-Вегасі й завершився технічним нокаутом у 9-му раунді.

Перший раунд пройшов у своєрідній розвідці, але…

Під кінець раунду Ломаченко зіткнувся головою з Накатані та отримав серйозне розсічення на лобі. Кров просто заливала обличчя нашого ексчемпіона.

Фактично, в цей момент та далі Ломаченко постійно перебував перед загрозою «технічної поразки» саме через кровотечу, яка заважала йому вести бій

Василь розуміючи, що в нього мало шансів у серійних атаках проти довгорукого японця, тож працював здебільшого одиночними ударами.

Американські коментатори захоплювалися його технікою

Стало помітно, що наш співвітчизник геть втратив скутість і просто почав кайфувати на рингу. Це викликало ще більше захоплення у коментаторів та глядачів.

Нокдаун не забарився

Екватор бою пройшов за повного домінування Ломаченка. В середині 6-го раунду уродженець Білгород-Дністровського просто затиснув суперника в кут, раз по раз б'ючи його та не дозволяючи увійти в клінч.

У 8-му раунді Лома просто ганяв Накатанi по рингу, періодично працюючи по корпусу.

Розв'язка настала в 9-й трихвилинці. Японець – після кількох ударів Василя – просто почав осідати на ринг і суддя зупинив бій.

Тріумф Ломаченка!

Головні моменти тріумфального бою українця

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень