Лобове зіткнення: п’яний водій вантажівки спричинив ДТП і втік (ФОТО)

Однак його розшукали поліцейські

Автопригода сталася сьогодні близько четвертої години на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Велика Омеляна. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 34-річний водій вантажного автомобіля «Volvo», рухаючись у напрямку Львова, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із мікроавтобусом «Volkswagen LT35». Не зупинившись, водій вантажівки намагався втекти з місця події, інформує прес-служба поліції. 

На лінію 102 про подію повідомили очевидці, які надали орієнтування на автомобіль і напрямок його руху. Вже за кілька кілометрів від місця ДТП, екіпаж патрульних помітив вказану вантажівку із механічними пошкодженнями і подав вимогу зупинитися. 

За кермом автомобіля поліцейські виявили жителя Волинської області, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і не міг нічого пояснити. Від проходження процедури освідування чоловік відмовився.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 51-річний водій та 30-річний пасажир мікроавтобуса, жителі Івано-Франківської області. За попередньою інформацією у них діагностували переломи. Вони перебувають у лікарні. 

Поліцейські розпочали досудове розслідування. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень