Лобове зіткнення: п’яний водій вантажівки спричинив ДТП і втік (ФОТО)

Однак його розшукали поліцейські

Автопригода сталася сьогодні близько четвертої години на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Велика Омеляна. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 34-річний водій вантажного автомобіля «Volvo», рухаючись у напрямку Львова, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із мікроавтобусом «Volkswagen LT35». Не зупинившись, водій вантажівки намагався втекти з місця події, інформує прес-служба поліції. 

На лінію 102 про подію повідомили очевидці, які надали орієнтування на автомобіль і напрямок його руху. Вже за кілька кілометрів від місця ДТП, екіпаж патрульних помітив вказану вантажівку із механічними пошкодженнями і подав вимогу зупинитися. 

За кермом автомобіля поліцейські виявили жителя Волинської області, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння і не міг нічого пояснити. Від проходження процедури освідування чоловік відмовився.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 51-річний водій та 30-річний пасажир мікроавтобуса, жителі Івано-Франківської області. За попередньою інформацією у них діагностували переломи. Вони перебувають у лікарні. 

Поліцейські розпочали досудове розслідування. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень