«Лізуть, летять, пливуть»: Зеленський порівняв окупантів із потойбічними потворами (ВІДЕО)

Однак на своїй землі українським воїнам допомагає все — і сама земля, і річки, і кожна людина

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти через надмір зла і жагу до руйнувань втрачають людську подобу і нагадують пекельних потвор.

Про це він говорив у своєму зверненні увечері 31 березня.

Увесь цей березень і п'ять днів лютого загарбники намагаються увірватися й закріпитися в нашому домі з різних сторін – із землі, з неба, з моря.

 

Лізуть, летять, пливуть... У них стільки зла, стільки жаги до руйнування, що це нагадує не людей, а щось потойбічне.

 

Якихось потвор, які спалюють і грабують, нападають і намагаються вбити. Якихось пекельних химер, - зауважив український президент. 

Однак, за словами Зеленського, на своїй землі українським воїнам допомагає все — і сама земля, і річки, і кожна людина, навіть та, від кого не очікував раніше. Саме це дозволяє протистояти ворогові значно довше, ніж сподівалися окупанти. 

Вони говорили – три або пʼять днів. Вони думали, що їм цього вистачить, щоб захопити всю нашу державу.

 

А вже 36. І ми стоїмо. І будемо боротися далі. До кінця. Стільки, скільки вистачить сил. Стільки, скільки буде можливостей.

 

Щоб жодної потвори на нашій землі не залишилося, - наголосив глава держави, зазначивши, що химери повинні бути рідні та добрі — як архітектурні елементи на Будинку з химерами, в якому розташований Офіс президента.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень