«Літня жінка, яка мала б плекати онуків»: На півночі Рівненщини жінку спіймали на крадіжці тюльпанів

Все складала в торбинку

Крадійку тюльпанів викрили у місті на Рівненщині.

Днями жителі Сарн помітили, як з клумби біля памʼятника Героїв Небесної Сотні літня жінка збирає в торбинку цибулини переквітлих тюльпанів. Завершити почате жінці завадила перехожа.

«Господарку» нині розшукують працівники Сарненської міської ради, аби покарати жінку за вандалізм.

Тюльпани в нашому місті настільки гарні, що не дають спокою деким «господиням» навіть тоді коли давно перецвіли. Здавалося б, літня жінка, яка мала б плекати онуків і розповідати їм, як вирости людьми. Одна з них та що в сірій майці, вирішила вчинити варварство, зекономити і вкрасти цибулини, та ще й біля пам'ятника Героїв Небесної Сотні, – зауважили у міській раді.

Додамо, що за крадіжку квітів може загрожувати штраф і навіть арешт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень