Лісництво відреагувало на пікет селян

Дії лісової охорони перевірить спеціальна комісія

Спеціальна комісія за участю працівників Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства, ДП «Березнівський лісгосп» та представників громадськості Сарненського району розслідуватиме порушення, які, на думку представників громади села Велике Вербче Сарненського району, мали місце з боку працівників лісової охорони місцевого лісництва.

До такого рішення дійшли керівництво Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства та мешканці Великого Вербче, які сьогодні пікетували облуправління. Також лісівники пообіцяли постійно інформувати сільську раду та місцеву громаду про всі заходи, які плануються проводити в лісах навколо населеного пункту.

Про це повідомляє прес-служба Рівненського ОУЛМГ.

Нагадаємо, сьогодні мешканці Сарненщини пікетували Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень