Лікують медом, цибулею і перцем: лікар про плачевну ситуацію з COVID

Що відбувається у лікарнях Дніпра

Коронавірусна хвороба швидко поширюється Україною.

У багатьох містах ситуація майже на межі критичної, тому медики закликають українців не займатися самолікуванням. Оскільки народна медицина не в силі подолати коронавірус.

Про ситуацію в лікарнях Дніпра розповів головний лікар обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко на своїй сторінці в Facebook, передає РАДІО ТРЕК.

Вчора ще людина не вірила в COVID-19, а сьогодні вже не може ступити крок самостійно. Родичі цих пацієнтів божеволіють, пишуть записки, чекають повідомлень від лікаря, постійно телефонують вдень і вночі. У вкрай важкому стані хворі можуть перебувати до декількох тижнів на апараті ШВЛ, – розповів Сергій Риженко.

Лікар зауважив, що коронавірусну хворобу можна перемогти, але робити це потрібно у медичному закладі, а не займатися самолікуванням.  Бо лікують коронавірус і медом, і цибулею і перцем, однак хворобу це не лікує.

Він додав, що навіть після легкої форми COVID можуть бути важкі наслідки – страхи, тривожність, почуття втоми, яке не проходить. Біль у грудях, суглобах, лихоманка, задишка та депресія. Коронавірусні проблеми не завжди закінчуються, як тільки ПЛР-тест показав негативний результат.

Між тим, лікар розповів, що мінімум у 20% людей, які перехворіли на коронавірусну інфекцію, не виробляються антитіла. Тому нині потрібно вакцинуватися від коронавірусу.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень