Лікувався отруйною жабою від похмілля: в рф помер екскерівник «Лукойлу»

Суботін помер в Митищах після проведення «антипохмільного сеансу» з шаманами

Один з екскерівників російського нафтового гіганта вирушив лікуватися до шамана. Йому зробили надріз на шкірі та капнули отруту жаби. «Фахівець» запевняв, що після блювання мільярдеру стане краще, але вийшло навпаки.

Колишній топменеджер російського нафтового гіганта «Лукойл», мільярдер Олександр Суботін помер у Митищах після проведення антипохмільного сеансу з шаманами.

Про це пише у Telegram видання Mash.

Шаман Магуа та його дружина, за інформацією журналістів, приймали клієнтів у приватному будинку та пропонували лікування отруйною жабою.

 

Потерпілому надрізали шкіру та капали отруту жаби.

 

Після блювоти йому мало стати краще.

Магуа, за даними видання, практикував виклик духів, жертвопринесення звірів і купав клієнтів у півнячій крові.

Видання зазначає, що Суботін знав давно сімейство Магуа та часто користувався їхніми послугами. У процесі лікування похмілля йому зненацька стало погано — заболіло серце. Шаман не викликав швидку, дав потерпілому корвалол і поклав спати у підвал.

Серед окультної мішури російський мільярдер помер.

 

Подружжя-шамани, що приїхала поліції, сказали, що з померлим просто дружили.

 

Стало погано Олександру від отруйних жаб або від чогось іншого — незрозуміло, але скоро в цьому розбереться слідство, — йдеться в повідомленні.

Джерела російського каналу Ren.tv стверджують, що Суботін кілька днів пив не припиняючи. Його дружина поїхала на батьківщину та просила друзів доглянути за чоловіком.

При похмільному синдромі йому стало погано із серцем, це спричинило смерть.

Тіло Суботіна знайшла в кімнаті на цокольному поверсі подруга його дружини — він лежав на ліжку і поряд був флакон із Корвалолом. Офіційно про смерть Суботіна ще ніхто не повідомляв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень