Лікарня, яка перша на Рівненщині прийняла «ковідних» хворих, тепер не бореться з коронавірусом

Її замінила Дубровицька

Сарненська райлікарня тимчасово перестала приймати ковідних хворих.

Цю функцію передали Дубровицькій багатопрофільній лікарні.

 У Сарненській нині проводяться роботи по вдосконаленню медзакладу та роботи пацієнта, говорить начальник обласного департаменту охорони здоров’я Олег Вівсянник:

У перелік ковідних закладів, затверджений МОЗом, входила Сарненська райлікарня. Нині за рішенням НСЗУ там проводяться роботи по вдосконаленню маршруту пацієнта, покращенню матеріально-технічної бази медзакладу. Була проведена заміна, тепер допомога хворим на COVID-19 буде надаватися в Дубровицькій багатопрофільній лікарні.

Сарненська райлікарня
Сарненська райлікарня

Нагадаємо, що Сарненська райлікарня першою на Рівненщині прийняла хворих на «Ковід-19» й була одним з основних медзакладів області, де боролися з пандемією. Нині на Рівненщині 9 закладів першої хвилі лікують людей з коронавірусом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень