Лікарі висунули неприємну гіпотезу щодо COVID-19 (ФОТО)

Наслідки можуть бути довготривалими?

Коронавірус COVID-19 може мати довготривалі наслідки, вражаючи не тільки легені, але й інші органи людини.

Такю є попередня гіпотеза вчених із Китаю та США, яка чекає своїх остаточних підтверджень. 

Як пише Styler.

Кардіолог з Єльського університету доктор Харлан Крумгольц припускає, що COVID-19 – це не просте порушення дихання: хвороба впливає на серце, печінку, нирки, кровоносну й ендокринні системи і навіть мозок людини. Про це пише Jerusalem Post.
 

Колега доктора Крумгольца кардіолог Джозеф Бреннан припускає, що коронавірус, ймовірно, призводить до довгострокових наслідків для організму і вони можуть бути серйозними.

Крім того, попередні дослідження медиків Китаю, показують, що у деяких пацієнтів, які перемогли коронавірус, зниження функції легень може сягати 20-30%.

Про це розповів лікар з Гонконгу Оуен Цанг Так-інь.

До такого висновку він прийшов після спостереження за пацієнтами, які виписались з лікарні в середині березня.

Більш ранні спостереження пацієнтів в Китаї показують, що у тих, хто перехворів на коронавірус може проявлятися також і серцева недостатність.

Як припускається, це пов'язано зз тим, що під час ускладнень від COVID-19 легені погано забезпечують організм киснем, а це може призводити до проблем із серцем.

Проте, варто не забувати, що це лише попередня гіпотеза вчених, яка ще не отримала свого остаточного підтвердження, для якого потрібен більш вагомий масив даних даних та експериментальних досліджень, 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень