ON-LINE

Лікарі назвали найкориснішу ковбасу: як її вибрати

середа, 16 вересня 2020
На що варто орієнтуватися при покупці

Поради щодо того, як правильно вибрати ковбасу, дали дієтологи.

Експерти розповіли, яку ковбасу краще всього вживати не тільки без шкоди для здоров'я, але й з користю для організму.

Перший критерій при виборі - колір. Найбільш рожева ковбаса буде шкідливою, адже в якості барвника туди додають селітру. Це одночасно і консервант, і барвник, а регулярне вживання таких продуктів шкодить здоров'ю.

Краще віддавати перевагу «блідому» продукту.

Також уважно перечитайте етикетку - чим менше синтетичних добавок, тим краще. У складі корисної ковбаси буде мінімум харчових Е-добавок.

Лікарі додають, що крім синтетичних добавок м'ясо розбавляють і натуральними інгредієнтами: соєвими концентратами, молочними білковими препаратами, свинячою шкіркою, яловичою жилкою, крохмалем тощо.

 

З метою утримання вологи використовують каррагінани, які виробляють з червоних морських водоростей.

Загалом ці інгредієнти природні і не заподіють шкоди для здоров’я, втім, потрібно знати міру.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

КОМЕНТАРІ 0

КОМЕНТУВАТИ

Оголошення

  • Знайдено номерний знак

    Знайдено номерний знак ВК 47-47 АІ. Відтак, якщо Ви власник цього номеру,...
  • Загубилася собака

    У селі Олександрія неподалік дитячих таборів (це вулиця Свято-Преображенська) загубилася...
  • Загублено паспорт

    В районі 12 школи загублено паспорт на прізвище Цюрик Дмитро. Телефонувати за номером: ...
БІЛЬШЕ ОГОЛОШЕНЬ
Ваш навігатор дорогами Рівного