Лікарі роблять все можливе: зірка українських серіалів у реанімації у важкому стані (ФОТО)

Вона вже сьому добу перебуває в реанімації, лікарі борються за її життя

Популярна кіноактриса Катерина Тишкевич («Нічого не трапляється двічі», «Жіночий лікар», «Обмани себе») перебуває в реанімації в одній із лікарень Одеси. Станом на 11 грудня 29-річна акторка в тяжкому стані із сепсисом.

Про це у коментарі OBOZ.UA розповіла народна артистка України Ольга Сумська. За її словами, востаннє вона спілкувалася з Тишкевич пів року тому. Тоді акторка начебто видужувала.

— Я дізналася про це [погіршення стану] від актора Артемія Єгорова – під час вистави, яку ми грали у Запоріжжі.

 

Перепостила повідомлення у Facebook та Instagram. Знаю, що протягом цих годин, коли стало відомо про таке лихо з Катею, зібрали понад 300 тисяч.

 

Люди реагують, відгукуються, дякую за таку небайдужість! – сказала Сумська.

Катерина Тишкевич

Сумну звістку у своєму Instagram підтвердив і чоловік артистки – актор Валентин Томусяк. За його словами, у Катерини сепсис. Вона вже сьому добу перебуває в реанімації, де лікарі борються за її життя.

Валентин Томусяк розповів, що нині Катя перебуває на лікуванні, однак її стан досі залишається вкрай тяжким.

Нагадаємо, 2022 року Катерина Тишкевич зізналась, що страждає від сильного головного болю. Під час повномасштабної війни хвороба почала прогресувати, знаменитість не могла підвестися з ліжка. Виною недугу акторки є порушення біохімії мозку, що викликана родовою травмою. Тривалий час Тишкевич лікувалася в Україні, а згодом полетіла на Балі, де провела пів року. Наразі акторка все ще страждає від сильних головних болей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень