Лікар назвав препарат, що допомагає при магнітних бурях

Але треба радитися з лікарем

Дуже часто самопочуття людей, які мають серцево-судинні проблеми, залежить від магнітних бур. Як тільки штормить на Сонці, то неодмінно штормить і самопочуття.

Останні наукові дослідження показують, що магнітні бурі на Сонці негативно впливають на синтез у нашому організмі мелатоніну, а це й призводить до поганого самопочуття.

Про це розповів у Instagram сімейний лікар Михайло Цюрак.

Але чи варто вживати штучний мелатонін для збільшення стійкості до магнітних бур, варто з’ясувати зі своїм лікарем, оскільки препарат має протипокази.

Порадьтеся з лікарем, перш ніж вживати мелатонін при безсонні, головних болях чи коливанню тиску. Хоча більшість біодобавок з мелатоніном є безрецептурними, все ж таки ця речовина має свої протипокази: епілепсія, цукровий діабет та онкологічні захворювання, – розповідає Михайло Цюрак.

Мелатонін – це гормоноподібна речовина, яка відповідає за регуляцію біоритмів «сон-неспання» і утворюється в залозі під назвою епіфіз або шишкоподібне тіло.

Нагадаємо, що під час магнітних бур лікарі радять метеозалежним пити більше води, не вживати алкоголю і солі, не переїдати, а також уникати стресових ситуацій та вчасно лягати спати.

По цій темі ми писали:  

Наближається затяжна магнітна буря: що не можна робити

Джерело: «РБК-Україна»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень