Ліфт із чотирма людьми зірвався з восьмого поверху (ВІДЕО)

У кабіні ліфта перебувало троє дорослих та трирічна дитина

Вчора, близько 22.30, у селищі Пісочин на Харківщині, зірвалася кабіна ліфта, в якій було четверо людей. 

«Встановлено, що під час руху ліфт почав спускатися з великою швидкістю та зупинився нижче першого поверху. Приблизно через 15 хвилин родина самостійно вибралася з кабіни. Тілесних ушкоджень ніхто з них не отримав», — повідомляють у ГУНП Харківської області.

«36-річний чоловік отримав забій поперекового відділу, від госпіталізації він відмовився. Інші не травмувалися», — розповів Суспільному директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта.

За словами заступника Пісочинського селищного голови Олександра Подшиваленка, ймовірна причина пригоди — перевантаження ліфта. За його інформацією, в ліфті перебувало четверо людей: двоє чоловіків та матір з дитиною.

Зараз ліфт опечатали, ним поки ніхто не користується. Проводять експертизу, щоб зрозуміти, чому саме впав ліфт та в якому стані він був, повідомляє Суспільне.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень