Печій – обличчя Телемарафону втік з України до Європи: «Я ухвалив складне рішення» (ФОТО)

Аж вспотів (АК)

Олексій Печій отримав акредитацію на Саміт ЄС, який проходив із 14 до 15 грудня. Однак після завершення заходу журналіст не повернувся до України.

Український журналіст і ведучий «24 каналу» Олексій Печій виїхав із України у закордонне відряження на саміт ЄС до Брюсселя, після чого заявив, що вже не повернеться назад.

У Міністерстві культури кажуть, що це поодинокий випадок, а робота медіа за кордоном - важлива.

Після хвилі обурення Печій оприлюднив публікацію, у якій намагався пояснити свою позицію. Мовляв, «продовжить інформаційну війну за Україну», але перебуваючи в одній із країн Європи.

Генеральний директор медіахолдингу «Люкс», до якого входить «24 канал», Роман Андрейко зазначив, що цим вчинком Печій «спалив мости» зі своїми колегами.

«Кажуть «не суди і не будеш осуджений». Час розсудить. А люди, які так любили дивитися і слухати аналітику Олексія, мають це прийняти і ухвалити для себе рішення, чи готові вони і надалі йому вірити», – зауважив Андрейко.

Скриншот з ФБ-сторінки Печія

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень