Легендарне місце: як тепер виглядає міст біля «Крокодила» у Рівному (ФОТО)

Тепер ним можна користуватись

"Аварійний" міст та славнозвісний Крокодил у Гідропарку. Фото з мережі.
"Аварійний" міст та славнозвісний Крокодил у Гідропарку. Фото з мережі.

Ще влітку цього року у соцмережах скаржилися на стан мосту у Гідропарку. Тоді дійсно дерев’яний місток біля «Крокодила» був аварійним. На цю проблему звертали увагу мешканці тамтешнього мікрорайону і навіть публічно просили мера відремонтувати цей об'єкт.

Тепер міст біля Крокодила на Гідропарку виглядає так. Обіцяють, що тут буде ще й освітлення. Фото опублікувала Олена Нездюр у Фейсбуці.
Тепер міст біля Крокодила на Гідропарку виглядає так. Обіцяють, що тут буде ще й освітлення. Фото опублікувала Олена Нездюр у Фейсбуці.

Втім, за його ремонт взялась власниця ринку Дикого, що розташований неподалік. Олена Нездюр пояснила, що цією дорогою щодня користувалося чимало відвідувачів ринку. 

— Збиралися відкрити пішохідний міст для руху раніше, але вийшла затримка. Ще хочемо зробити освітлення цього моста, тому що там трохи темно. Зверталися до міського голови, щоб дали можливість підключення до електромережі від велочаші.

 

Та, на жаль, капітальні видатки зараз «заморожені», а там треба ставити додаткові опори — на це потрібен проєкт. Тому ми, напевно, встановимо ліхтарі з сонячними панелями-акумуляторами. Сподіваюся лише, що їх не вкрадуть уже на другий день.

 

Тому що у нас в місті процвітає мародерство: навіть ті самі сміттєві контейнери часто знаходимо в озері, кожен ранок ми їх витягаємо звідти й встановлюємо наново. Але думаю, що ми все-таки поставимо ці ліхтарі, щоб ця частина гідропарку теж освітлювалася.

 

Звісно, голки там збирати не будете, але для безпеки перехожих і якогось приємного дозвілля такого освітлення буде достатньо, - повідомила виданню Рівне Вечірнє директорка Олена Нездюр. 

Вартість робіт - не називають. 

А вже у п'ятницю, 4 листопада, стало відомо, що мостом можна користуватись.

Тепер на Гідропарку стало красивіше і безпечніше.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень