Легендарна рок-група припинила своє існування

Групи «Eagles» більше не існує. Про це заявив її засновник, барабанщик Дон Хенлі.

В кінці січня з життя пішов гітарист і вокаліст команди Гленн Фрай. Причиною смерті музиканта стали ускладнення, викликані ревматичним артритом, пневмонією та гострим виразковим колітом. На церемонії вручення нагород «Греммі» цього року інші учасники колективу вшанували пам'ять Фрая виступом; мабуть, він стане останнім в історії команди.

 Це було наше прощання, - заявив Хенлі в інтерв'ю BBC. - Не думаю, що ми коли-небудь ще будемо виступати. Вважаю, прощання вийшло гідним.

«Eagles» утворилися в 1971 році, і з 1970-х вважалися однією з найуспішніших команд в історії американської музики. У 1980 вони розпалися вперше, але в 1994 році зібралися знову і з тих пір час від часу продовжували гастролювати.

Фрай і Хенлі - єдині зі співзасновників, хто залишався в групі протягом усіх цих десятиліть.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень