Легендарна Тіна Тернер – покинула цей світ: Королева рок-н-ролу, яка надихала мільйони (R.I.P.)

«Ти була неймовірна» (с)

Королева рок-н-ролу, легенда світу музики, танцівниця і акторка Тіна Тернер пішла з життя у Швейцарії після тяжкої хвороби. Їй було 83.

Останні роки зірка мала погане здоров’я – у 2016 році у неї виявили рак кишківника, а у 2017-му співачці зробили пересадку нирки.

Тернер народилася в США і довгі роки була справжньою іконою рок та попсцени. Кожен її вихід на сцену ставав подією: потужний голос Тіни, її енергія, драйв; тембр її хриплуватого голосу, її неймовірна харизма та краса – все це робило її неповторною.

Мільйони людей по всьому світу захоплювалися нею і любили її хіти: The Best, Proud Mary, Private Dancer і What’s Love Got to Do With It.

Тіна вперше стала популярною у 1960-х роках, коли разом із колишнім чоловіком Айком Тернером вони по-новому переспівали класичну пісню River Deep, Mountain High.

Її життя описане у трьох книгах, за ними знято біографічний фільм, а в 2021 році про співачку зняли гучну документальну кінокартину «Тіна».

Історія її життя також була увічнена в популярному шоу West End, яке триває досі.

Тіна Тернер отримала вісім премій «Греммі» та була введена до Зали слави рок-н-ролу у 2021 році як сольна виконавиця.

Тіна була несамовита, і залишиться назавжди такою в наших споминах і наших серцях! Дякуємо!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень