Легендарна актриса втратила матір. Їй було 109 років

Катрін Деньов у день смерті матері була в Каннах

Катрін Деньов

Жанна Рене Деньов, мати легендарної французької актриси Катрін Деньов, померла у віці 109 років. Актрису поховають в сімейному склепі. Точна причина смерті не повідомляється.

Жанна Рене Деньов народилася 10 вересня 1911 року в місті Гавр, в провінції Нормандія. Грала в театрі. Народила чотирьох доньок. Ім'я батька своєї старшої дочки Даніель Рене так і не назвала. Сімейне щастя вона знайшла з Морісом Дорлеаком, який став батьком її трьох дочок - Франсуази, Катрін і Сільвії. Коли у Рене народилася четверта дитина, вона покинула сцену.

Батьки Катрін Деньов

Дві дочки пішли по її стопах - Катрін, яка вирішила взяти прізвище мами, і Франсуаза Дорлеак, яка трагічно загинула у 25 років.

Катрін Деньов у день смерті матері була в Каннах і представляла позаконкурсний фільм  «За життя». Нагадаємо, сама Катрін, якій зараз 77 років, у 2019 році перенесла ішемічний інсульт прямо на знімальному майданчику. Врятувати її вдалося завдяки бригаді швидкої допомоги, яка чергувала на знімальному майданчику.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень