Легальна «полуничка: У Верховній Раді пропонують декриміналізувати порно

Під законопроєктом збирають підписи

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В Україні можуть декриміналізувати порно. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Кримінальну відповідальність залишаємо виключно за порно без згоди (порнопомста, deep fake), екстремальні порно (насилля, зоо-, некрофілія), порно з дітьми і для дітей.

 

Все. За все інше зі ст.301 та 302 кримінальну відповідальність прибираємо. Аби не було спокуси маніпулювати: сутенерство, втягнення в проституцію та торгівля людьми теж лишаються кримінальними злочинами (це окремі статті), – зауважив нардеп.

Під законопроєктом про декриміналізацію статті 301 Кримінального кодексу України, якою передбачено позбавлення волі за ввезення творів, зображень порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження або їх виготовлення, зберігання, вже розпочався збір підписів, який триватиме до п’ятниці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень