Через стан дороги на Рівненщині могла померти людина. Прямо у «швидкій»

Авто фактично витягували з багнюки. Водії не могли доїхати до місця призначення

Протягом кількох годин рятувальникам Рівненщини довелось двічі буксирувати «швидкі». В одній з машин  був пацієнт, якого мали ушпиталити.

 - Напередодні, 24 грудні, в селі Острожець Млинівського району рятувальники  надавали допомогу по буксируванню автомобіля швидкої медичної допомоги марки УАЗ, який під час виїзду на виклик з’їхав з твердого покриття дороги та застряг в багнюці.

 

Також рятувальники допомогли бригаді швидкої транспортувати хворого 1958 року народження до автомобіля швидкої допомоги, - повідомив речник обласного управління надзвичайних ситуацій Дмитро Мельник.

А у ніч проти п'ятниці, 25 грудня, в селі Городище, Березнівського району, історія повторилась. На щастя, у «швидкій» PEUGEOT BOXER була тільки бригада медиків.

 - Бійці 9-ї державної пожежно-рятувальної частини надавали допомогу по буксируванню автомобіля швидкої медичної допомоги марки PEUGEOT BOXER, який під час виїзду на виклик з’їхав з твердого покриття дороги та застряг в багнюці, - додають надзвичайники.

Нагадаємо, подібні історії на Рівненщині трапляються часто. Нещодавно стало відомо про те, що дорогу на Рівненщині, через яку швидка везе хворого до лікарні 2 години, почали ремонтувати.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень