Кинувся рятувати кохану: в один день трагічно загинули чоловік та дружина (ФОТО)

Жінкам захотілося покататися на човні

Трагедія трапилася в суботу, 16 травня.

Того дня у селі Нехворощ в Андрушівському районі Житомирської області на р. Пустоха відпочивала ціла група людей. Серед них і подружня пара.

37-річна жінка та три її знайомих захотіли покатались на човні. Посеред водойми човен перекинувся.


Три жінки випливли, проте 37-річній це не вдалось.


На її порятунок кинулись її чоловік та брат. Брат витягнув тіло покійної.

 

Поки усі намагались врятувати 37-річну жінку, ніхто не помітив, що її чоловік, котрий кинувся на порятунок, теж загинув. Його тіло дістали рятувальники. Триває слідство.

Як повідомляють надзвичайники,

16 травня о 20:55 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Андрушівка надійшло повідомлення від поліції про те, що необхідна допомога у вилученні потопельника з водойми у с. Нехворощ.

«На місці пригоди бійці ДСНС, на надувному човні, дісталися до тіла. За допомогою металевого гака підтягнули його до себе. Ознак життя чоловік не подавав.
 

Рятувальною мотузкою обв’язали тіло потопельника та доправили його на берег. Ним виявився 42-річний мешканець м. Бердичева.
 

Зі слів очевидців з’ясувалося, що компанія людей відпочивала на березі водойми. Четверо жінок вирішили поплавати на човні. Посеред водойми він несподівано перекинувся. Самотужки троє вибрались на берег, але одна з постраждалих не вміла плавати».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень