Квитки подорожчають уже з 1 березня. «Укрзалізниця» збирається підвищити якість послуг

Тож, акумулюватиме ресурси й закладає нову вартість квитків у фінансовий план

«Укрзалізниця» закладає у свій фінансовий план на 2021 рік поступове збільшення тарифів на пасажирські перевезення на 2% в місяць.

Дорожчатимуть квитку уже з 1 березня, щоб інвестувати в поліпшення якості послуг, що надаються, повідомляє УНН.

У своєму фінплані на 2021 рік ми закладаємо плавне збільшення тарифів на пасажирські перевезення на 2% в місяць, починаючи з 1 березня.
 

 Ціни на подорожі залізницею так чи інакше залишаться максимально доступними в порівнянні з іншими видами транспорту, при цьому ми продовжимо робити акцент на розвитку програм лояльності, особливих умов для групових перевезень, корпоративних карт і продовжимо разом з Міністерством інфраструктури працювати над динамічною тарифікацією і знижками.
 

Індексації цін на пасажирські перевезення не відбувалося вже кілька років, ми тримали ціни протягом всього карантину, тому і зростання закладаємо дуже плавне: на 2% в місяць", - сказав директор "Пасажирської компанії" АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський.

Матеріали УНН

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень